Nieuws

FOTOSERIE: Eerste aardbeien nieuwe locatie Brook Valley

Op onze nieuwe aardbeienlocatie van Brook Valley in Belfeld - onderdeel van Jacobs-Rieter Kwekerijen - zijn afgelopen week de eerste aardbeien van het smaakvolle ras Sonata geoogst. Voor een impressie van de eerste pluk, zie onderstaande fotoreportage.  
Lees meer >

VIDEO: Eerste asperges 2021 Kwekerij De Maasvallei

Bij Kwekerij De Maasvallei in Belfeld - onderdeel van Jacobs-Rieter Kwekerijen - is in de laatste week van maart de eerste asperges van het seizoen 2021 geoogst. 
Lees meer >

FOTOSERIE: Oogstseizoen 2021 Pauline van start

Op de tomatenlocaties van Kwekerij Jacobs-Rieter aan de Langeweg in Belfeld is het oogstseizoen van de troscherrytomaten inmiddels goed op gang gekomen.        
Lees meer >

FOTOSERIE: Nieuwe aardbeienlocatie Brook Valley volop in bloei

Op onze nieuwe aardbeienlocatie van Brook Valley in Belfeld - onderdeel van Jacobs-Rieter Kwekerijen - staan de aardbeien inmiddels volop in bloei.    
Lees meer >

VIDEO: Aspergeseizoen 2021 in de startblokken

Met het frezen van de aspergebedden zijn 24 februari bij Kwekerij de Maasvallei in Belfeld (L), onderdeel van Jacobs-Rieter Kwekerijen, de voorbereidingen gestart voor het nieuwe aspergeseizoen 2021.
Lees meer >

1.500 LED-groeilampen brengen aardbeien op gang

In deze donkere maanden van het jaar krijgt de zon op ons bedrijf hulp van binnenuit. Op de nieuwe aardbeienlocatie van Kwekerij Brook Valley aan de Langeweg brengen 1.500 LED groeilampen de voorjaarsteelt van het ras Sonata op gang. De oogst van de eerste aardbeien staat gepland voor medio maart.     
Lees meer >

VIDEO: 301.000 aardbeienplanten Kwekerij Brook Valley

Op onze Kwekerij Brook Valley in Belfeld (L) is de laatste maanden hard gewerkt aan de ombouw van 2,8 hectare tomaten- naar aardbeienteelt. Maandag 11 januari zijn de eerste aardbeienplanten in de bakken gepoot. In drie dagen tijd staan nu 301.000 planten van het ras Sonata klaar voor de voorjaarsteelt 2021. Medio maart worden hier de eerste aardbeien geoogst. 
Lees meer >

Troscherry Pauline volop in de groei

Kwekerij Jacobs-Rieter in Belfeld teelt in 2021 op twee locaties (8,2 hectare) tros-cherrytomaten. 
Lees meer >

VIDEO: Nieuwe aardbeienlocatie Brook Valley

Bij Brook Valley (Jacobs-Rieter Kwekerijen in Belfeld) is deze herfst hard gewerkt aan de ombouw van ruim 2,8 hectare tomaten- naar aardbeienteelt. 
Lees meer >

Nordmann-kerstbomen te koop

Kwekerij Jacobs-Rieter in Belfeld levert dit jaar ook zelf gekweekte Nordmann-kerstbomen, bestemd voor verkoop door detailhandelsbedrijven (tuincentra, bouwmarkten etc.). Onze kerstbomen variëren in lengte van 1 tot 2,30 meter. Voor meer informatie: donne.jacobs@jacobsrieter.nl - mobiel: 06-51104192. 
Lees meer >

jacobsrieter@jacobsrieter.nl     |     +31 (0)77 475 20 83